dimecres, 5 de març del 2008

NEW YORK, NEW YORK...

Després d'uns dies enfeinat, per fi us puc explicar com ha nat el viatge a la gran poma.
Abans de marxar a Nova York, era dels que pensava que almenys un cop a la vida s'hi havia d'anar. Ara, després de ser-hi confirmo aquesta teoria. És evident que aquesta afirmació pot valer per molts altres llocs, però crec que és especialment vàlida per aquesta ciutat: ara mateix l'euro està bastant per sobre del dolar, està a relativament poques hores d'avió (8 a l'anar i 6 al tornar) i amb pocs dies et pots fer una idea general de com és la ciutat.

Nosaltres hi vam estar 3 dies sencers i vam poder veure moltes coses, sobretot les més mítiques com ara l'Estàtua de la Llibertat, la 5a avinguda, Broadway, Chinatown, Harlem, l'Estació Central, l'Empire State, Wall Street, el Central Park, Rockefeller Center... i alguna coseta més.

Si hi vas més dies ja et pots entretindre a fer alguna activitat o visites més a fons. Nosaltres ens vam quedar amb les ganes de veure un partit dels New York Knicks, visitar el Museu d'Història Natural o anar a una missa Gospel que només les fan en diumenge. Ho deixem per la propera!

Tot i així, el viatge va ser espectacular. Crec que la paraula que defineix la ciutat i especialment Manhattan és IMPRESSIONANT, per gran, per ordenada, per neta, per activa, per la barreja multicultural i sobretot pels seus edificis que tenen un encant especial.

Quatre cosetes més:

El millor del viatge: pujar a l'Empire State de nit i gaudir de tota la ciutat il·luminada i la nevada de l'últim dia.
El pitjor: aquest espai el deixaríem en blanc.
L'imprescindible: el Central Park i pujar a l'Empire State.
La recomanació: caminar i caminar per la ciutat, respirar el seu ambient i anar observant el que t'envolta mentre et menges un hot dog amb un cafè americà a les mans.

1 comentari:

Anònim ha dit...

però si pots pujar les fotos aquí albert!on està el problema?jaja

i merci per les bambeeees:P

nanit